Kart Şifresi Alma

İş Bankası Kart Şifresi Alma | Bankamatik ve Kredi Kartı

İş Bankası kartınızın şifresini nasıl belirleyeceğinizi bilmiyor musunuz? Öğrenmek için yazının devamına bakınız...

Sponsorlu Reklamlar

Kredi ve bankamatik kartlarınız için şifre oluşturmak isterseniz İş Bankası şifre alma yöntemlerini kullanabilirsiniz. Tüm detaylar aşağıda…

İş Bankası kart şifresi almak için sms servisini, telefon bankacılığını ve internet şubeyi kullanabilirsiniz. Sms ile şifre oluşturmak alttaki talimatları uygulayınız:

İş Bankası kart şifresi alma sms

SIFRE yazıp kelime aralarında bir boşluk bırakarak kart numarasının son 4 rakamını, doğum yerinizi ve kartın güvenlik kodunun ilk iki rakamını yazıp 4202‘ye kısa mesaj olarak gönderiniz.

Çağrı merkezinden İş Bankası şifre oluşturma

0 850 724 0 724 numaralı hattı aradıktan sonra sırayla 5-1-2 tuşlarına basınız. Bu şekilde İşbank kart şifresi oluşturma menüsüne yönlendirileceksiniz.

İşcep’ten İş Bankası şifre oluşturma

İnternet şubeden veya İşcep mobil uygulamasından da kart şifresi oluşturabilirsiniz. İşcep’e girdikten sonra Kartlarım-Kart Ayarlarım-Şifre Belirleme sekmelerini takip ederek kart şifrenizi belirleyebilirsiniz.

iş bankası bankamatik kartı şifre oluşturma

İnternet bankacılığı şifreniz yoksa yukarıdaki işlemi yapamazsınız. İşbank internet şifresi almak için tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir/

DİKKAT: SMS ile oluşturduğunuz şifreye geçici şifre denir. Kartınızı İş Bankası bankamatiklerine takarak asıl şifrenizi oluşturabilirsiniz.

İş Bankası kredi kartı borcu öğrenmek ve ekstre sorgulamak için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-kredi-karti-borc-sorgulama/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu